Koji auto iznajmiti u Crnoj Gori

Idete na odmor u Crnu Goru? Sreća za Vas! Da li ste već razmišljali o svemu, planirali rutu i ​​odlučili da iznajmite automobil da biste ostvarili sve svoje planove? Odločno rešenje! Sada imate pitanje, koji auto da iznajmite. Pa, pokušajmo nešto da vam savetujemo.

U Crnoj Gori postoji veliki broj agencija za iznajmljivanje automobila. Neki se pozicioniraju kao vlasnici automobila isključivo luksuzne klase. Drugi su fokusirani na prosječnog potrošača usluga. Drugi pak kažu da su u njihovoj floti samo novi automobili. Izbor je Vaš, ali obratite pažnju na činjenicu da je to bila solidna kompanija, sa dobrim recenzijama, koje će Vam, u slučaju nepredviđenih okolnosti, pružiti neophodnu pomoć.

Kabriolet, minivan, limuzina – izbor zavisi od vaših potreba. Glavna stvar da bih Vam je bio udoban. Možda ste sanjali da vozite automobil određene marke. Vreme je da ostvarite svoj san. Iznajmljivanje takvog automobila je dobra prilika da provjerite da li vam to odgovara ili ne.

Obratite pažnju na prisustvo klima uređaja u iznajmljenom automobilu. Leto u Crnoj Gori je dosta vruće, zrak se zagrijava do 35 stupnjeva, a sunce psže. Ako iznajmite kabriolet, nemojte zaboraviti uzeti šešire, temeljito namazati kremu za sunčanje i ponijeti sa sobom vodu za piće. U automobilu bez krova, lako je proći toplotni udar nezapažen.

Ako ste planirali da posjetite države koje graniče s Crnoj Goroj za vrijeme Vašeg odmora, korist je da se nalaze na maloj udaljenosti, onda prilikom odabira najma automobila, provjerite sa svojim predstavnikom agencije da li je moguće putovati automobilom po vašem izboru u drugim zemljama. Da li ovo vozilo ima sve potrebne dokumente za takva putovanja?

Predstavnik agencije mora potpisati sa Vama pismeni ugovor koji morate pažljivo pročitati. Svakako zatražite od zaposlenog u agenciji telefonski broj da kontaktirate. Napominjemo da ćete prilikom zaključenja ugovora morati izvršiti uplatu, koja će biti vraćena nakon isteka perioda najma, ali samo ako ne dođe do oštećenja unajmljenog automobila, kao ni za novčane kazne za saobraćajne prekršaje u Crnoj Gori.

Cena usluga iznajmljivanja automobila varira u zavisnosti od različitih faktora. Takođe, postoji sezonalnost u ovoj uslužnoj industriji. Ne žurite da napravite izbor, razmotrite nekoliko opcija.

Nadamo se da će Vam naši savjeti biti od koristi i da ćete, iskorištavajući ih, dobiti nezaboravno zadovoljstvo od putovanja u Crnu Goru na iznajmljenom automobilu.