Na skuteru u Crnoj Gori.

Mnogi smatraju da skuteri nisu veoma pogodna prevozna sredstva. Ali ne za Crnu Goru! Ako idete na odmor na jadransku obalu, svakako iznajmite skuter i, čak i ako ste ranije bili veoma skeptični, garantujemo da će se vaše mišljenje promijeniti.

Prvo, ništa nije prijatnije od vožnje skuterom u zemlji sa toplom klimom. Ne plašite se vrućine dana, dok se krećete topli povetarac duva. Hladne večeri u Crnoj Gori se ne događaju. Dovoljno je da ponesete laganu jaknu ili bluzu, koja je veoma pogodno smeštena u jaknu za šlemove.

Drugo, ne morate trošiti dragocjeno vrijeme odmora na stajanje u gužvama, koje su se, nažalost, počele događati u Crnoj Gori. Na skuteru za iznajmljivanje, možete se lako voziti oko bilo koje gomile automobila, saosjećajno se smiješiti uznemirenim vozačima automobila.

Treće, čak i nemate pojma kako je udobno voziti skuter po planinskim serpentinama Crne Gore. Na uskim uglovima možete lako da se otarasite bilo kakvog nadolazećeg saobraćaja.

Četvrto, kroz vožnju skutera dobijate tako puno iskustva, ono što nikada nećete imati od vožnje automobila. Saznajte kako se nervi uzbuđuju kad se vozite po liticama na nevjerovatnoj nadmorskoj visini. U isto vreme nećete biti odvojeni od spoljašnje percepcije karoserije automobila.

Peto, udišite Crnu Goru! Samo vožnjom skutera, apsolutno možete pohađati kurs aromaterapije, jer uz put rastu različite vrste četinarskih stabala.

Šesto, sve znamenitosti u Crnoj Gori nalaze se na pristupačnoj udaljenosti do koje ćete stići i imaćete vremena da posetite nekoliko tokom dana, pogotovo ako ste na brzom skuteru.

Sedmo, možete iznajmiti skuter bilo kog kapaciteta koji je dovoljan da vas lako odveze čak do najvišeg visinskog manastira.

Osmo, i to je veoma važno, u Crnoj Gori, učesnici u saobraćaju veoma poštuju vozače skutera. Niko vas neće namjerno odrezati i ne primijetiti u bočnom retrovizoru. Samo će biti dobra zavist i neko može trubiti vam.

Prestanimo sa ovim. Iznajmite skuter i naučite iz sopstvenog iskustva o drugim prednostima putovanja na ovom vozilu sa dva točka. A onda ispričajte o tome nama i vašim prijateljima i rođacima o povratku kući sa odmora u Crnoj Gori.