Najam automobila na aerodromu u Crnoj Gori je povoljan i pristupačan.

Iznajmljivanje automobila na aerodromu u Crnoj Gori: povoljno i povoljno

Jedan od najpopularnijih turističkih centara Crne Gore je mali grad Tivat koji se nalazi na obali Kotorskog zaliva, na poluotoku Vrmac. U velikoj meri, tokom čitave godine punu kuću omogućava međunarodni aerodrom koji se nalazi četiri kilometra od Tivta, gde stižu čarteri sa turistima iz celog sveta. Nije iznenađujuće da je iznajmljivanje automobila na aerodromu u Crnoj Gori iz više razloga traženo.

Zašto je vredno iznajmiti automobil na aerodromu

Ljepote ove slikovite zemlje najprikladnije je vidjeti automobilom, tako da ponude ne zaostaju za potražnjom, a automobil možete unajmiti bilo kada i bilo gdje. Ali sve ima svoje zamke, pa u lokalnim firmama u gradu možda nije prava klasa automobila i marke. A ako ga ima, onda će, s velikom verovatnoćom, njegovo stanje biti bolje, a pored toga, grad još uvek treba stići. A lokalni mentalitet je previše sličan ruskom, odnosno taksi će koštati cijenu luksuzne limuzine. Dok je iznajmljivanje automobila na aerodromu Tivat direktno u dvorani za dolazak ili u kancelariji blizu parkinga prilika da se odmah krene sa udobnošću i bez preplata. Postoje dve opcije:

  • iznajmljivanje automobila po dolasku;
  • Rezervišite na mreži.

U prvom slučaju morate potrošiti vreme, plus ne činjenica da će se ispasti da automobil odvedete u odgovarajućem segmentu, ali ako govorimo o vrhuncu letnje sezone, možda ih uopšte nema. Ako vas unapred zbune prevozna sredstva na odmoru, ne morate gubiti vreme na registraciju i garantovano možete dobiti pravu klasu i željenu marku. Mnogo je povoljnije unaprijed razmisliti o iznajmljivanju automobila u Crnoj Gori nadgledanjem tržišta i odabirom najbolje opcije na osnovu sopstvenih preferencija. Možete se zajedno voziti duž obale u malom automobilu budžetskog segmenta, a kada porodica, pa čak i mala deca, i želite da vidite planine, pogodniji je i prostran crossover. To će koštati malo više, ali sigurnost i praktičnost nisu nešto na čemu možete uštedjeti.

Nijanse iznajmljivanja automobila na aerodromu

Pošto sam aerodrom nije velikih dimenzija, obično predstavnik kompanije u kojoj su odlučili da iznajmi automobil u Crnoj Gori i izvrši rezervaciju, očekuju kupca sa klasičnom pločicom na izlazu. Automobili se do dolaska dovezu do plaćenog parkirališta, a da biste je dobili dovoljno je da se obratite osobi koja na vašem listu ima vaše ime. Sastanak vodi do automobila, ako je potrebno, čak pomaže pri prenošenju stvari. Tada zaposleni u kompaniji moraju obezbediti pasoš, prava (dovoljno nacionalna) i vaučer za iznajmljivanje. Sledi pregled vozila na oštećenja, provera rezervoara, potpisivanje ugovora i primanje ključeva.

Prilikom rezervisanja automobila u Tivtu, vredi zapamtiti da će ga trebati vratiti u prvobitnom stanju. I ne radi se samo o odsustvu novih ogrebotina i udubljenja: ako je rezervoar pun, sa punim, ako je rezervoar prazan – benzinska pumpa je skoro na izlazu sa aerodroma. Za parkiranje ćete morati da platite prilikom napuštanja parkirališta – vremenom zaposleni napusti ček u automobilu. Izgubiti priznanicu je nepoželjno, ako će parkiranje automobila u sat vremena koštati 60 centi do 2,5 evra, tada ćete zbog nedostatka čeka morati da platite kaznu od 5 evra. S obzirom na to da je iznajmljivanje automobila na crnogorskom aerodromu jeftino, bila bi sramota dati gotovo isto toliko za prelazak u Lepetaneu (4,5 eura) za nepažnju.

Apelacija na našu kompaniju daje sledeće prednosti:

  • mogućnost rezervacije automobila bez plaćanja unapred – ako se viša sila ometa u odmoru, novac neće nestati;
  • pomoć u izboru najbolje rute;
  • adaptivna oprema – pored činjenice da će klasa mašine odgovarati i zadacima, oprema se takođe bira pojedinačno.

Na aerodromu u Tivtu Crna Gora iznajmljujemo jeftino po najboljim uslovima – ogroman izbor (bilo koje klase i marke), odličan tehnički uslov, usluga na najvišem nivou.