Iznajmljivanje automobila u Crnoj Gori

Parkiralište naše kompanije, koje se sastoji od modernih automobila opremljenih sigurnosnim sistemima, klimatizacijom i ostalim atributima koji čine putovanje brzim, udobnim i opuštenim, omogućava nam rad u oblasti iznajmljivanja automobila u Crnoj Gori, pružajući usluge širokom rasponu kategorija klijenata.

Koje formalnosti je potrebno da ispunite da biste uzeli automobil u Crnoj Gori

Na zahtev kupca vozilo možemo opremiti navigatorom, dečjim sedištem ili drugim atributima bez kojih predstojeće putovanje može biti neprijatno ili nebezbedno. Za svaki automobil u parku naše organizacije primenjuje se važeće osiguranje, a da bi iskoristili mogućnost iznajmljivanja automobila u Crnoj Gori, naši kupci čak ne moraju da založuju bilo koju imovinu (to je, slučajno, vrlo često kod naših konkurenata). Sve što je neophodno za osobu koja se obratila službama naše kompanije je da popuni spisak jednostavnih događaja:

  • Predložite svom predstavniku svoj pasoš, kao i vozačku dozvolu, koja važi u Crnoj Gori. Pojedinačni menadžer u pravilu očekuje svog klijenta na aerodromu ili u hotelu s odgovarajućim znakom.
  • Pregledajte predloženo vozilo i razmotrite komentare koji su nastali (ako postoje) u potvrdi o prihvatanju. Ako je potrebno, prilikom prihvatanja klijent može da fotografiše vozilo.
  • Potpišite ugovor o iznajmljivanju automobila u Crnoj Gori, prethodno imajući u vidu one tačke koje će klijent koristiti. Napomena: ukoliko vozač planira da pređe granicu i putuje u druge zemlje, mora da obavesti predstavnika naše kompanije koji će ugovarati odgovarajuće beleške u ugovoru.
  • Izvršite plaćanje za uslugu na bilo koji pogodan način: bankovne kartice, gotovinu itd.

Zaključno, klijent pristaje da sasluša kratko uputstvo menadžera kompanije, koje će mu pomoći da se orijentiše na lokalne puteve.

Pravila za iznajmljivanje automobila u Crnoj Gori

Bez obzira na to, pravila kretanja na putevima Crne Gore poznata su većini predstavnika zemalja ZND. Stoga, osoba koja je unajmila automobil u Crnoj Gori nema poteškoća sa navigacijom, kao ni sa razumijevanjem oznaka ili putokaza. Ipak, motorista bi trebao unapred obratiti pažnju na neke nijanse. Dakle, veličina novčanih kazni za kršenje saobraćajnih pravila u Crnoj Gori može se značajno razlikovati od onih na koje ste navikli u svojoj državi. Istovremeno, lokalna inspekcija prati sigurnost na putevima mnogo strože nego u mnogim drugim zemljama. Da se ​​iznajmljivanje automobila na crnogorskom aerodromu ne bi pretvorilo u dugo i ruševno putovanje za vas, obratite pažnju na sljedeće preporuke u pogledu poštovanja lokalnih saobraćajnih pravila:

  • maksimalna brzina na putevima Crne Gore ima sljedeća ograničenja: 50 km / h – u naseljima i 80 km / h – van naselja;
  • kratka svetla moraju biti uključena u vozilu, bez obzira na doba dana ili vremenske prilike;
  • deca mlađa od 5 godina moraju se prevoziti u posebnim dečjim sedištima;
  • Deca mlađa od 12 godina ne smeju se prevoziti na prednjim sedištima automobila.

Sve su to pravila koja se u vašoj zemlji prebivališta mogu malo razlikovati od pravila naše države. A ako unaprijed znate za njih, iznajmljivanje automobila u Crnoj Gori nikada neće biti zasjenjeno neugodnim posljedicama za vaš novčanik.