Najam automobila u Tivtu: praktičnost i povoljna cena

rent a car in tivat

Jedan od najpovoljnijih, dakle, najpopularnijih načina putovanja sa cijelom porodicom kroz ljepote Crne Gore je putovanje automobilom. U doslovnom smislu, iznajmljivanje automobila u Tivtu je „brisanje ruku“, bez zavisnosti od rasporeda javnog prevoza, bez troškova za grupne izlete, bez ograničenja na ruti. Možete polako i udobno uživati u zadivljujućim pogledima jedne od najlepših evropskih zemalja. A s obzirom da se vozni park formira po svim vrstama modela za bilo koju kompaniju i svaki novčanik, niko neće ići peške. Svakome je zagarantovano da krene u osvajanje planinskih zmija, udahne vazduh Jadrana na obali ili se divi drevnoj arhitekturi u izvornim gradovima u zaleđu.

Šta treba da znate o iznajmljivanju automobila

Kako ne biste trošili dragoceno vreme za godišnji odmor, unapred vas treba zbuniti pogodnim prevozom – iznajmite automobil u Crnoj Gori Tivat, ovo je mogućnost daljinske rezervacije. Pre nego što nastavite sa izborom i popunjavanjem obrazaca, vredno je razumeti uslove najma.

  • Velika većina vozača mora imati najmanje 21 godinu (Evropa je ista), a iskustvo najmanje godinu dana. Oštriji uslovi (25 i 5 godina iskustva) mogu se primeniti na elitne izvršne automobile.
  • Od dokumenata, pasoš i vozačka dozvola su dovoljni: iako Rusi i stanovnici susednih zemalja imaju dovoljno svojih prava, bolje je igrati se na sigurno i napraviti međunarodni standard u slučaju nesreće (mogu ući i vi).
  • Veoma je prikladno da prilikom rezervacije preko interneta hrpa funkcioniše: najam automobila na aerodromu u Tivtu, odnosno ključevi će biti predati po dolasku. I nije važno koliko porodica želi da putuje na istom krosoveru – svakom klijentu biće obezbeđena željena marka.

    Karakteristike cena

Iako mnogi smatraju finansijski povoljnijim iznajmljivanje automobila od lokalnih kompanija, u stvari, ispostavilo se da može biti skuplje nego putem interneta u filijali međunarodnog koncerna. Pored toga, male gradove karakterišu i neki neprijatni trenuci. S obzirom da je tivatski najam automobila jeftin, realnost je, zašto riskirati i suočiti se sa sledećim „radostima“.

  • Mali izbor – vozni park predstavlja najmanje brendova, uglavnom budžetske klase, željeni brend može biti zauzet.
  • Snažno habanje – često tehničko stanje automobila ostavlja mnogo željenog, ovde ćete morati da razmišljate ne o udobnosti, već o realnoj mogućnosti kvara na sredini puta.
  • Plaćanje u gotovini – malo je verovatno da možete da platite lokalnom karticom ili prenosom, što nije baš zgodno.

Takođe je vrijedno napomenuti da je dugoročno iznajmiti automobil u Crnoj Gori, čije cijene zavise kako od modela automobila, tako i od broja dana. Što je termin duži, to su niži troškovi dnevno, naročito kada je reč o budžetskom brendu. Ali ovo se odnosi samo na mrežne mreže, kao i na naprednu opremu, uzimajući u obzir specifičnosti narudžbe. Odnosno, ne morate doplaćivati za dečije sedište ili dodatni prtljažnik. Kao i u svemu ostalom, tokom špica sezona cena najma raste, pa je vredno unapred pobrinuti se za vozilo.

Tačnost, ljubaznost ne samo kraljeva – iznajmljivanje automobila na aerodromu Tivat u Crnoj Gori ili drugoj filijali, ovo je obavezan rok. Ako ste uzeli automobil na jedan dan (minimalni period zakupa), morate ga vratiti za jedan dan, a kašnjenje čak sat vremena koštaće vas drugi dan.

Bezbednost

SDA se praktično ne razlikuje od domaće, ali ako imamo normu, na to bismo trebali zaboraviti na odmoru, i zato što je vožnja u planinskim krajevima samoubistva i zbog vrlo, veoma značajnih kazni zbog nepoštovanja ograničenja brzine. U naseljima je nemoguće ubrzati brže od 50 km / h, a odlazeći možete ubrzati do 80 km / h. Svi putnici treba da budu pričvršćeni, a ne samo na prednjim sedištima, količina alkohola u krvi ne sme biti veća od 0,3 ppm.

Nudimo uslužne i pouzdane automobile bilo koje klase za putovanja sama, zajedno ili u velikoj kompaniji. Imamo povoljne i povoljne uslove za saradnju – najam automobila Tivat Aerodrom jeftino i bez gubljenja dragocenog vremena.